lifeaccording2s

Alla inlägg den 4 juli 2013

Av S - 4 juli 2013 12:32

Hej blogg!
Det blev lite problem med headerbilden och alla inställningar jag ändrat. De lyckades inte sparas så jag får försöka lite till och har jag tur är min nya header uppe om några minuter. Så länge ska ni få veta det nödvändigaste om mig.


Jag är en skåning i tidiga tonåren vid namn Stina vars största oro just nu är de som sitter och funderar på att kolla upp alla Stina i Skåne. Stina kommer från min pappas mormor och om jag blivit kille skulle jag fått heta Gösta (mobba inte...).

Dagarna spenderar jag framför datorn skrivades på min berättelse som jag bestämt ska vara klar till sommaren slut, eller så är jag ute med min kamera. Utöver skrivande och fotografering är jag också intresserad av film. Och nej, jag säger mig inte vara intresserad av film för att jag gillar att slöa i soffan framför TV:n (vilket jag i och för sig gör) utan för att jag verkligen gillar film. Produktionen och tanken bakom filmer och jag har väldigt lätt att bli berörd av film och finner mig ofta gråtandes av minsta lilla sorgliga scen.

Musik är också ett stort intresse. Jag lyssnar på mycket musik, främst Athlete, The Fray och Anberlin. Det beror på mitt humör. För några år sedan gick jag på gitarr och jag kan spela några låtar efter en viss övning innan, det mesta är nämligen glömt. Jag älskar också att sjunga, men jag har ingen aning om jag är bra på det. Själv tycker jag inte det men jag har flera vänner som hävdar att jag sjunger fantastikt.. :O
Att skriva låtar tycker jag också är jätteroligt.

Den bästa presenten man kan ge till mig är en skrivbok. Döm inte, men jag är besatt av skrivböcker.


Beslutet är långt ifrån mig nu men jag funderar på att välja en linje som specialiserar sig på beteendevetenskap om några år. Jag tänker nämligen på att bli profilerare. För er som inte vet vad det är, det är personen hos polisen som sätter profil på vem gärningsmannen kan vara. Nej, jag pallar inte förklara bättre. Googla det.

Innan har jag också tänkt på doktor, en doktor inom ben, ortoped. 


Nu kommer jag inte på något att skriva men jag blir jätteglad för kommentarer och mer frågor om mig. 
Om några minuter kommer headern!

xoxo S

Av S - 4 juli 2013 09:54

Synd för er alla som gillade min blogg som den är, nu byter jag koncept. Jag tröttnade faktiskt på mitt koncept och kom aldrig på något att skriva: Största anledningen till att det gick så lång tid mellan mina inlägg. Alltså, från och med nu är detta min ytterst personliga blogg om vad jag för nuvarande gör och allt som alla andra bloggar om. Mitt liv, kort uttryckt. Sedan får vi se hur intressant det blir, med tanke på att det inte finns mycket att skriva om i mitt liv just nu. Mina första inlägg får väl handla om att lära känna mig. Jag hittar nog något att skriva om. Jag skulle blivit tacksam om ni stannade kvar för att se hur min nya blogg blir. Vem vet, ni kanske gillar den nya bättre. 
Ifall ni blev förvirrade nu så klarar jag upp det. Samma adress, samma sida, nytt koncept. Jag ska fixa ny header men det kan ta ett tag. Tack för mig, om ett tag får ni den första informationen om mig!!
B-Bye!!
xoxo S

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards